Skip to main content

Geschiedenis

In 1984 begon Fred van der Aa als zelfstandig ondernemer zijn timmerbedrijf in Haghorst. De werkzaamheden bestonden met name uit het realiseren van aanbouwen, verbouwen, aftimmeren en het produceren van houten hoogwaardige gevelelementen. Na wat verhuizingen zijn we vanaf 2002 gevestigd op het industrieterrein de Mierbeek te Esbeek. In onze volledig ingerichte werkplaats met een eigen opslag, machinale, spuiterij en afmontage zijn wij ons vooral gaan richten op houten kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, vouwpuien, lijstwerk enzovoorts.

Mark van der Aa is na een opleiding gedaan te hebben als kaderfunctionaris timmer- en meubelindustrie, terecht gekomen in de machinale timmerwerken. Na bijna 5 jaar ervaring te hebben opgedaan bij een ander timmerfabriek is hij in 2013 bij zijn vader in de zaak gaan werken. Door de jarenlange ervaring van Fred en de frisse blik van Mark kunnen wij U in alle opzichten van dienst zijn.

Advies nodig?

U bent van harte welkom bij ons op de zaak waar wij u vele mogelijkheden kunnen laten zien. Ook komen we graag bij u langs en maken indien gewenst gratis en vrijblijvend een offerte.

Voor informatie, vragen of het maken van een afspraak, kunt u telefonisch of per email contact met ons opnemen.

Kozijnen

Trappen

Specials